sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

Choi Daniel

2018. július 26. - sohoneysubs

Choi Daniel

A ’11 a.m.’ c. filmben Choi Daniel egy Lee Gun nevű tudóst játszik. A történet szerint Lee Gun megépít egy időgépet, hogy újra találkozhasson elhunyt feleségével, de – mint minden időutazós történetben – valami félresiklik.

Choi Daniel többek között játszott már hackert (Ghost/Phantom), tanárt (School 2013), marketing igazgatót (Baby faced beauty) és zeneszerzőt (The musical) is, felépítve ezzel a hírnevét.

Íme néhány érdekes adat róla.

1. Egy év után otthagyta az egyetemet a színészetért. „Ha valaki tudja, hogy mit akar, akkor két választása van: vagy megtanulja az egyetemen, vagy megtapasztalja a terepen.” – mondja. Beismeri, hogy körülbelül 100 meghallgatáson vett részt, mire megkapta az első szerepét.

2. Ha megkap egy szerepet, mindent megtesz azért, hogy az általa megformált karakter a lehető leghitelesebb legyen. A legnagyobb színészi megpróbáltatása a ’Phantom’ c. sorozat Hádésza volt. Az egész testét bebugyolálták, beleértve az orrát, a száját és a szemeit is. Nem tudott menni vagy enni, inni is csak szívószálon keresztül volt képes. „Öt órába telt mire az egész testemet beborították, és mindezt ötször kellett megcsinálni, mire minden jelenetet sikerült felvennünk.” – mondja.

3. Nem szereti a csókjeleneteket, de ezt is a munkája részének tekinti. Ennek ellenére a ’High Kick Through The Roof’ c. sorozatban látható „sálas” csókjelenetet a nézők az egyik legemlékezetesebb csókjelenetnek tartották.

4. Beismerte, hogy egyszer követett egy lányt, aki tetszett neki, annak ellenére, hogy tudta, hogy van barátja. „Hat hónapon át követtem egy lányt, akinek volt barátja.” – mondja. „Az egész egyetem tudott róla. A hat hónap elteltével véget vetettem a dolognak.” Az első szerelmi vallomása kudarccal végződött ugyan, de kitart amellett, hogy a lány idővel elfogadta volna őt.

5. Az emberek mindig idősebbnek nézték a koránál. A ’School 2013’ c. sorozatban tanárt játszott, de csak három évvel volt idősebb a diákját alakító Lee Jong Suk-nál. „Egy korosztály vagyunk, de ő egy diák, én pedig a tanára vagyok.’ – mondta a sorozat egyik sajtótájékoztatóján. „Mindez a rajongók elfogultsága miatt lehet, vagy azért mert különböző ételeket eszünk.” – viccelődött. „A ’High kick’-ben például egy korombeli játszotta az unokaöcsémet.”

Mindent összevetve, 27 évesen még bőven van ideje arra, hogy bizonyíthassa színészi tehetségét.

 

Forrás: kdramastars.com – Joan MacDonald – 2013.10.25.

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr1714144403

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.