sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Joo Jin Mo

2018. július 26. - sohoneysubs

Joo Jin Mo

Joo Jin Mo egy királyt játszik az Empress Ki-ben, aki küzd az elvesztett trónjáért. Akármilyen elszánt is az általa játszott karakter, hogy visszaszerezze az őt megillető koronát, nem éri meg kockáztatni a szeretett nő életét. Wang Yu király bátor, hűséges/kitartó és védelmező. Tekintete kellően tüzes, szenvedélyes.

Az hogy előszeretettel játszik töprengő férfi szerepeket, és a képessége, ahogy sötéten tud nézni, mind közrejátszhat abban, hogy sokszor ajánlanak neki gengszter szerepeket. Idén a „Friend 2” c. filmben láthatjuk gengszter szerepben.

A díjnyertes színész nem olyan híres, lennie kéne, de van néhány szerep, amit más nem tudna olyan jól eljátszani, mint ő.

Íme néhány adat, amit talán eddig nem tudtatok róla:

1. Jó néhány szerencsétlenség érte már a karrierje során. Néhány filmet, amiben szerepet kapott, töröltek finanszírozási problémák miatt. Néhány sorozatának sugárzását szerencsétlenül időzítették. Ez történt például a Dream c. sorozattal is, amit a Queen Seonduk-kal vetítettek egy időben. Nem tűri a gorombaságot és kiáll azokért a színészekért, akikkel rosszul bánnak, emiatt már több szereptől is elesett.

2. Valószínűleg Joo Jin Mo neve örökre összefonódott a Frozen flowerben játszott karakterével. A filmben egy királyt játszik, aki beleszeret a testőrébe, akit Jo In Sung játszik. A király megkéri testőrét, hogy feküdjön le a királynéval, és hozzanak össze egy örököst. A testőr és a királyné egymásba szeretnek, aminek a király nem igazán örül. Ez a szerep egy Baeksang díjat hozott a színésznek.

3. A való életben nagyon félénk a nőkkel szemben. Sosem kérné el egy nő telefonszámát. Hírbe hozták már olyan színésznőkkel, mint Kim Ah Joong, Go Joon Hee, Lee Bo Young and Park Si Yeon, de ő mindezt tagadta. „Ha egy nő elkéri a telefonszámomat, megadom neki.” – mondja. „De én sose kérném el elsőként. Zavarba jönnék az elutasítástól.”

4. Baseballozik és szeret horgászni. Együtt baseballozott két jó barátjával, Jang Dong Gun-al és Hyun Bin-el a Playboy celebrities csapatában.

5. Jo In Sung-al is jó barátságban van. A Frozen flower forgatásán barátkoztak össze, de kis híján vége lett a barátságuknak, amikor a film kapcsán egymásról tett nyilatkozataikat elferdítették. „Volt köztünk némi feszültség, de túlléptünk rajta.” – mondta Joo Jin Mo. „Ezek után néhány hónapig együtt laktunk, míg forgattuk a filmet. Néhány szó, amit kiragadtak az eredeti szövegkörnyezetéből, nem elég ahhoz, hogy tönkretegye a barátságunkat.”

Az interjúkból úgy tűnik, Joo Jin Mu sok mindenben hasonlít az általa játszott Wang Yu királyhoz: hűséges/kitartó, nem fél kiállni amellett, amiben hisz, és meglepően félénk a nőkkel szemben. Nyerő kombináció.

 

Forrás: kdramastars.com – Joan MacDonald – 2013.12.19.

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr214144349

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása