sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

Park Shi Hoo

2018. július 26. - sohoneysubs

Park Shi Hoo

Park Shi Hoo levele a rajongóihoz, melyet még 2013 júliusában írt Amerikában és hivatalos fancafé oldalán tett közzé.

„Most, hogy próbálom egyetlen levélben összefoglalni mindazt, ami bennem kavarog, a tollat túl nehéznek érzem. Jó ideje csak fogom a kezemben. Mégis hogy fejezhetném ki a gondolataimat, amikor egyetlen szót sem vagyok képes leírni?

Először is el szeretném mondani, hogy őszintén sajnálom, hogy aggódnotok kellett értem. Az incidens után Park Pyung Ho-ként, és nem Park Shi Hoo-ként, nehezemre esett figyelni a barátaimat és a családomat. Úgy éreztem, hogy mindenki, aki ismeri az arcomat, elátkoz engem.

Megrémültem és bűnösnek éreztem magam, amiért megbántottam a rajongóimat, akik őszintén szerettek engem, Park Shi Hoo-t. Arra gondoltam, hogy vajon újra találkozhatok-e majd veletek. De látom az embereket, akik az incidens után is mellettem vannak és ez segített összegyűjtenem a bátorságomat.

Sok mindent elveszítettem, de sok mindent nyertem is és sok dologra rájöttem. Rájöttem, hogy sokan szeretnek és hisznek bennem. Nagyon nehéz időkön mentem át, de az a változatlan szeretet, amit tőletek kaptam átsegített ezen az időszakon és bátorságot öntött belém.

Amikor szomorúak vagy boldogok vagytok, a családotokra gondoltok. Nekem ti vagytok a családom. Szerettem volna találkozni veletek, akiket a leginkább látni akartam, ti voltatok, de képtelen voltam rá, ezért így próbálom most nektek elmondani: szívem legmélyéről köszönöm nektek.

Egy ilyen családdal, mint ti vagytok, elhatároztam, hogy újra álmodni fogok és újra kilépek a nagyvilágba. Azt nem tudom megmondani mikor, de megígérem, hogy visszatérek egy erősebb, keményebb és érettebb színészként.

Amilyen hosszú és heves monszun volt idén nyáron, olyan hosszú és heves esős időszakon mentem át én is. De hiszem, hogy a föld keményebbé válik, miután elvonul az eső. Amikor ez megtörténik, kívánom, hogy mosolyogva és boldogan találkozhassunk egymással. Addig is kérlek titeket, hogy fogjátok meg a kezem, amikor visszafordulnék, és toljatok előre, amikor nem jutok lélegzethez a meredek lejtőkön. Még egyszer el akarom mondani, hogy nagyon sajnálom. És köszönöm!”

 

Forrás: allkpop.com - 2013.07.30.

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr3014144411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.