sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

Park Shi Hoo interjú új filmje, a Love after love kapcsán

2018. július 26. - sohoneysubs

Park Shi Hoo interjú új filmje, a Love after love kapcsán

Park Shi Hoo új filmjének 70 napos forgatása véget ért. A film, a Love after love (a továbbiakban LAL), azaz Szerelem a szerelem után, egy megsebzett szívű férfiról szól, aki csak a felesége halála után ébred rá arra, hogy milyen fontos volt számára a nő és hogy mennyire szerette őt. A filmet Eo Il Seon (In between – 2012, Plastic tree – 2004) rendezte, a két főszerepet Park Shi Hoo és Yoon Eun Hye játssza.

Park Shi Hoo karrierjének csúcsát a 2011-es The Princess’ man című sorozatban nyújtott alakításával érte el, miáltal rendkívüli népszerűségre tett szert Korea mellett Kínában és Japánban is. Új filmjéről így nyilatkozott:

„Nagyon tetszik a LAL története. Amikor először elolvastam a forgatókönyvét, világossá vált számomra, hogy ez egy tragikus szerelem története. Mindig is el akartam játszani egy ilyen szerepet. Ez egy olyan film, amibe belesajdul az ember szíve. Engem mélyen megérintett a történet. Remélem, hogy akik majd megnézik a filmet, ugyanígy fognak érezni.”

Amikor az általa megformált karakterről, Sung Jun-ról kérdezték, tréfásan annyit mondott, hogy „Ő egy idióta.” , majd így folytatta – „Amikor a felesége még mellette volt, Seung Jun nem törődött vele, semmibe vette, és csak a nő halála után jött rá, hogy a felesége mennyire szerette őt. Seung Jun egy szánalmas és ostoba férfi. Én még nem vagyok nős és barátnőm sincs, de ha majd egyszer lesz, biztos, hogy jó leszek hozzá.” Ezután magabiztosan a kamerába nézett és így fejezte be a gondolatmenetet – „Én egy igazi úriember vagyok.”

Park Shi Hoo humora kellemessé és jó hangulatúvá varázsolta az egész interjút. Amikor megkérdezték tőle, hogy mit gondol a pilótákról (a filmben egy pilótát alakít), így válaszolt: „Amikor kicsit voltam, pilóta szerettem volna lenni. Gyerekkoromban egy faluban éltünk, ahol sok volt a telefonpózna. Szerettem a közelükben játszani, olyankor azt képzeltem, hogy én vagyok Szupermen. Sokat álmodoztam arról, hogy pilótaként vagy Szupermentként szabadon szárnyalok az égen. Mindig is jó volt a fantáziám, most színészként dolgozom, amihez elengedhetetlen a jó képzelőerő.” Ezután belenézett a kamerába és így folytatta: „Az interjú után vajon felajánlja nekem valaki Szupermen szerepét? Ha igen, akkor azonnal el is kezdeném a felkészülést a szerepre.”

A filmet 2015 májusában fogják bemutatni. A film rövid tartalma: Kim Sung Jun pilótaként dolgozik, de miután jobb fülére megsüketül le kell mondania a repülésről, amitől teljesen összetörik. Egy vakrandin találkozik Eun Hong-al. Habár nem szerelmes a lányba, mégis feleségül veszi. Az esküvő után elhanyagolja, semmibe veszi a feleségét. Eun Hong hirtelen meghal, és Sung Jun csak ekkor ismeri meg a nő valódi érzéseit. Felesége urnájával a kezében útra kel, hogy megkeresse a nő első szerelmét.

 

Forrás: PSH4U, asianwiki

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr9114144463

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.