sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

Yoon Shi Yoon

2018. július 26. - sohoneysubs

Yoon Shi Yoon

Yoon Shi Yoon, a ’Flower boys next door’ c. sorozat befejezése után – amiben a géniusz Enrique Geum szerepét játszotta – határozta el, hogy szerepet vállal a ’Muzsika hangja’ inspirálta ’A miniszterelnök és én’ c. sorozatban. Kang Ho szerepét kapta, aki a miniszterelnök asszisztense és a Yoona által játszott riporternő első szerelme. (Ez a rész az eredeti cikkben jövő időben íródott, de mivel már leadták ’A miniszterelnök és én’ c. sorozatot, múlt időbe tettem. – sohoney)

A színész, aki a ’Pékkirály, Kim Tak Goo’ c. sorozat után vált igazán népszerűvé, ismert vidám természetéről.

Íme néhány érdekesség róla.

1. A ’Pékkirály’ forgatása alatt megtanulta, hogy tartson lépést színésztársával, Joo Won-nal. „Amikor forgattuk a sorozatot, féltékeny voltam Joo Won fizikai erőnlétére.” – mondta Yoon. „Gyakran éjszakába nyúlóan dolgoztunk, de ő mindig energikus volt, míg én alig tudtam ébren maradni. Próbáltam kitalálni, hogy mi tesz minket ennyire különbözővé és rájöttem, hogy Joo megedződött a színházi munkái során. Inspirált engem és ez segített.”

2. Nem szereti, ha csikizik. Erre jött rá Park Shin Hye a ’Flower boys next door’ forgatása alatt. Yoon nagyon csikis, akár egy kicsit bökéstől is sírva fakad. Ezt Park Shin Hye ki is használta, gyakran piszkálta őt.

3. Mindenért hálát ad Istennek. Minden nap imádkozik, és ezen felül minden nap leírja, hogy miért hálás. Naponta legalább 5 ilyen dolgot próbál összegyűjteni. Az írás a hobbija. A laptopja mindig nyitva a szövegszerkesztő programnál. Olvasni is szeret, több mint 1500 könyve van.

4. Nem bánja, ha ’Virág fiú’-nak nevezik. „Mivel még mindig fiatal színész vagyok, az. hogy az emberek ’Virág fiú’-nak hívnak, azt jelenti számomra, hogy jóképűnek tartanak.” – mondja. „Amikor az emberek így neveznek, boldoggá tesz és növeli az önbizalmamat.”

5. Szeret sportműsorokat nézni, de az egyetlen sport, amit gyakorol, az a Muay Thai, a kickbox egyik fajtája. „A barátaimmal jártam Thaiföldön Muay Thai meccseket nézni.” – mondja. „Ha időm engedi, hobbyként én is űzöm ezt a sportot.” Akkor szokott edzőterembe járni, ha kevesebben vannak ott, mint mondja azért, mert még csak kezdő. „Ha felismernének, akkor nálam nagyobb és erősebb emberek akarnának próbára tenni.” – mondja. „Így próbálok akkor edzeni, amikor nincs ott senki.”

 

Forrás: kdramastars.com – Joan MacDonald – 2013.10.23.

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr3614144395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.