sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Liebster díj

2018. július 24. - sohoneysubs

Hayako elindította a Liebster Blog Díjat a magyar fordítók között. Az oldalán elolvashatjátok az ő bemutatkozását. HAYAKO OLDALA

„A Liebster Blog Díj egy online díj, amit bloggerek adnak bloggereknek, hogy új blogokat ismertessenek meg veled és, hogy a te blogod is megismerhessék mások. Ebben az esetben azonban nem az oldalak megismertetése a célom, hanem a fordítóké. Sokan tevékenykednek az interneten a bloggeren kívül is (facebookon, g-portálon, wordpressen és egyéb oldalakon) és a legtöbb ember nem látogat el hozzánk, mivel a dorámák és a filmek elérhetőek online videómegosztókon és egyéb honlapokon. Ezzel az a célom, hogy ha lehet, a fordítók oldalairól tölts le és nekik köszönd meg, ne pedig egy ismeretlen feltöltőnek. Természetesen semmi sem kötelező, de hidd el, egy kis üzenet is sokat jelent." (Hayako)

Szabályok:

- köszönd meg a bloggernek aki jelölt a díjra a posztod elején és linkeld vissza

- válaszolj a jelölőd 11 feltett kérdésre

- írj 11 érdekességet magadról, hogy az olvasóid jobban megismerjenek

- tegyél fel 11 kérdést a te jelöltjeid számára.

Hayako Cintust és Vicacicát jelölte a díjra. Ők alkotják a méltán népszerű Ijangi Chingu Fansub elnevezésű duót. Többek közt olyan sorozatok fordítását köszönhetjük nekik, mint a Jackpot, a Sweden laundry vagy a The man living in our house.  Az ő bemutatkozásukat itt olvashatjátok:

CINTUS ÉS VICACICA BEMUTATKOZÁSA

Cintus és Vicus - Vajandi mellett - engem jelölt a díjra. Ezúton is köszönöm a jelölést! :) 

ITT elolvashatjátok a válaszaimat és megtudhatjátok, hogy én kit jelöltem a díjra.

(Sajnos Vajandi nem kívánt részt venni a játékban.)

A TÖBBI DÍJAZOTT

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr1114133481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása