sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Big Man (16 rész)

(Elkészült: 2014.10.30.)

2018. július 25. - sohoneysubs

Big Man (16 rész) - TELJES (2014.10.30.)

2014-es, 16 részes sorozat.

Vetítési idő:

2014.04.28. - 2014.06.17. Hétfőn és kedden 22:00-kor 

Szereplők:

Kang Ji Hwan mint Kim Ji Hyuk 
Lee Da Hee mint So Mi Ra 
Choi Daniel mint Kang Dong Suk 
Jung So Min mint Kang Jin Ah (Dong Suk húga) 

Tartalom:

Van egy világ, ami csak a gazdagoké és a kiváltságosoké. Az elvek és a törvények különböznek a normál társadalmakétól. Ebben a korrupt világban az embereknek szüksége van egy hősre. De ez a hős, nem egy tipikus szuperhős. Nem repül és nincs különleges képessége, amivel legyőzhetné a gonoszt. Árvának született és életét megvetés és lenézés kísérte. Nincs családja vagy végzettsége. Nem néz ki többnek annál, ami. Aztán találkozik egy nővel. A nő azért jött, hogy megölje, ő mégis beleszeret. Ő az, aki kihozza belőle az igazi hőst. És a csodák megtörténnek. 

Kim Ji Hyuk harmadrangú életet él. Egy terv részesévé válik, miszerint meg kell mentenie egy gazdag család egyetlen fiát, Kang Dong Suk-ot, akinek új szívre van szüksége. Kim Ji Hyuk új életet kezd, mint a család legidősebb fia, de később rádöbben, hogy mindez a terv része és szembesülnie kell a világ kegyetlenségével. 

Miközben azon van, hogy megváltoztassa az életét, Kim Ji Hyuk találkozik So Mi Ra-val, a végzetével. Ő Kang Dong Suk barátnője, és tisztában van vele, hogy Kim Ji Hyuk-ot csak azért adoptálták, hogy Kang Dong Suk-nak új szíve lehessen. Mindezek tetejében még Ji Hyuk életére is tör. Idővel Mi Ra egyre inkább megnyílik Ji Hyuk-nak, aki tudatlan, de előzékeny. Mi Ra, aki eddig csak Dong Suk-al törődött, most mást is észrevesz. Ámde Dong Suk-nak esze ágában sincs lemondani Mi Ra-ról. 

Felirat:

MEGA

Film letöltése:

AVISTAZ (TORRENT)

NEM TORRENT

Online nézhető verzió: 

INDAVIDEÓ

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr10014141853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Ágnes Ganyu 2020.07.31. 15:49:48

Először is köszönettel tartozom minden egyes percért, amelyet fordítással töltöttél, töltesz. Nagy jót teszel egy olyan egyszerű,egynyelvű valakivel,mint pl.én is :) És az (őszinte) pedálozás után: elkezdtem nézni a Big Man c.. sorozatot, de sajnos online a 11.résznek csak pár perce látható nagy sajnálatomra. Lehet ezen segíteni? Vagy töltsem le? Előre is köszönöm a válaszod!

sohoneysubs 2020.08.01. 17:56:11

Kedves Ágnes!
Először is örülök, ha sikerül örömet szerezni a fordításaimmal! Köszönöm, hogy írtál! :)
Nálam gond nélkül megy a 11. rész, több helyen is belekattintottam és nem akadt meg. Esetleg próbálj meg egy böngészőtakarítást, vagy egy másik böngészőt. Ha regisztrálva vagy, akkor a sorozatbarát oldalán is meg tudod nézni online.
Ha ezek nem segítenek, akkor sajnos csak a letöltés marad.
A böngészőhöz lehet telepíteni a Video DownloadHelper nevű bővítményt, ezzel egy kattintással pár perc alatt le tudod tölteni a feliratos videót az indavideoról.
Remélem, sikerül végig nézned a sorozatot! Ha mégis elakadsz, szólj és találunk más megoldást!
Üdv, Hajni
süti beállítások módosítása