sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Ghost-seeing detective, Cheo Yong - 1. évad (10 rész)

(Elkészült: 2014.06.30.)

2018. július 25. - sohoneysubs


Ghost-seeing detective, Cheo Yong - 1. évad (10 rész) - TELJES (2014.06.30.)

2014-es, 10 részes sorozat.

Vetítési idő:

2014.02.09. - 04.06., vasárnaponként 23:00-kor

Szereplők:

Oh Ji Ho, mint Yoon Cheo Yong 
Oh Ji Eun, mint Ha Sun Woo 
Jun Hyo Sung, mint Han Na Young 


Yoo Seung Mok, mint Byun Gook Jin 
Yun Je Wook, mint Lee Jong Hyun 
Yoo Min Kyu, mint Park Min Jae 
Baek Sung Hyun, mint Jang Dae Suk 
Choi Duk Moon, mint Yang Soo Hyuk 

Tartalom:

Yoon Cheo-Yong nyomozó egy különleges képességgel született: látja és hallja a holtakat. Rejtélyes ügyeket old meg, melyben segítségére van Ha Sun Woo nyomozónő és a középiskolás szellemlány, Han Na-Young. 

Saját vélemény:

Igen, a tartalom végülis ennyi. Mondhatjuk, hogy minden rész különálló, de ez mégsem igaz. Hiszen ahhoz, hogy megértsd a főszereplők kapcsolatát, életét, minden részt látnod kell. Minden epizódban egyre közelebb kerülünk a történet egészének megértéséhez.

Véleményem szerint jól összerakott sorozat, kisebb hiányosságokkal. A jó karakterek szerethetőek, a rosszak utálhatóak, többnyire. És ez így van jól. A gyilkosságok és szellemek komorságát helyenként megfűszerezték egy kis humorral, ami oldotta bennem a feszültséget. A bűnügyek érdekesek és csöppet sem hétköznapiak. Mindent összevetve érdekes és izgalmas sorozat, bár azért egy negatívumot megemlítenék. Számomra nem igazán volt minden egyértelmű a végén és az ilyet nem szeretem. De ez legyen az én problémám. Ettől függetlenül nyugodt szívvel ajánlom azoknak, akik szeretik a szellemes-gyilkolászós-nyomozós-helyenként véres sorozatokat.

Felirat:

D-ADDICTS

ÁZSIAÉKKÖVEI

A sorozat letölthető:

AVISTAZ (TORRENT)

NEM TORRENT

Online nézhető verzió: 

INDAVIDEÓ

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr1414141825

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása