sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Ji Chang Wook

2018. július 26. - sohoneysubs

Ji Chang Wook

Ji Chang Wook megnyerte a nézők szívét Huizong jüani császár megformálásval az ’Empress Ki’ c. történelmi sorozatban. Ha Ji Won karaktere megmentette őt, majd meg akarta ölni, végül (a történelmi utalások szerint) hozzá ment feleségül.

Íme néhány adat, amit eddig talán még nem tudtatok róla.

1. A színész akit már olyan sorozatokban láthattunk eddig, mint a ’Smile again’, a ’Hero’, a ’Warrior Baek Dong Soo’ vagy a ’Five fingers’ nem tervezte, hogy színész lesz. „A középiskola alatt építész vagy mérnök akartam lenni.” – mondja. – „Amikor fiatalabb voltam, az álmaim folyamatosan változtak. Szerettem volna rendőr, tanár, bíró, ügyvéd, orvos lenni és még sorolhatnám. Természetesen az irányultságom megváltozott, amikor szembe találtam magam a valósággal.” A középiskolában nem volt jó tanuló. Irigyelte, a jó tanulókat, akiket megtapsoltak a többiek, így keményebben kezdett tanulni és végül sikerült olyan eredményeket elérnie, amiért őt is megtapsolták. És úgy tűnik a taps iránti vágya azóta sem tűnt el.

2. Az emberek Jonathan Rhys Meyers-hez hasonlíották. „Az iskolatársaim színpadra vitték a ’Match Point’ c. filmet és egy ideig Jonathan volt a becenevem.” – mondja.

3. Tud kötni és ismeri a keresztszemes öltést is. Mindkettőt a ’My two perfect sons’ c. sorozat kedvéért tanulta meg, de elmondása szerint egyikben sem túl tehetséges.

4. 2012 végén a SBS csatorna ’Good Morning’ c. műsorában elmondta, hogy a középiskola óta összesen 6 kapcsolata volt. „Az első kapcsolatom akkor volt, amikor végzős voltam a középiskolában.” – mondja. A pletykák szerint romantikus viszonyba keveredett Eunjung-al (T-ara) és BoRa-val (Sistar) is. „A ’Five fingers’ forgatásának kezdetén történt.” – mondja, de nem nevezte meg a hölgyet.

5. A számára ideális nő kérdésében elég rugalmas. „Nincs ideálom, legalábbis ami a külsőt illeti.” – mondja. – „Olyan valakit szeretnék magam mellé, akivel kényelmesen el tudok beszélgetni, akivel jó összhangba kerülhetek és akinek van humora. Muszáj, hogy legyenek érdekes beszélgetéseink. Azt persze nem mondom, hogy a külső egyáltalán nem számít.” Egyszer bevallotta, hogy a színésznő, Song Hye Kyo álmai nője.

 

Forrás: kdramastars.com - Joan MacDonald - 2013.11.26.

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr1514144419

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása