sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Kim Bum

2018. július 26. - sohoneysubs

Kim Bum

Kim Bum nem rég részt vett a ’The micro era of love’ c. sorozat (a ’Gossip girl’ kínai verziója) sajtókonferenciáján. A sorozatban egy magabiztos étteremtulajdonost alakít. Tökéletességre törekvő személyisége sikerre viszi az éttermet, de megnehezíti a kapcsolatait. Habár Kim Sang Bum a való életben nem ilyen, de azért nevezhetjük törtetőnek.

Az iskolában sportteljesítményeivel tűnt ki, jó jegyei voltak és osztályelnök is volt.

Íme néhány adat, amit talán eddig nem tudtatok róla:

1. Kim Bum már korán elhatározta, hogy sztár lesz. Olyan nagyon színésszé akart válni, hogy csatlakozott a „Survival Star” meghallgatáshoz, ahol több száz versenyző közül a 6. helyezést érte el. Mivel még csak 17 éves volt, nem folytathatta a versenyt, de a műsor több szerephez is hozzásegítette. A sztárság nem elégítette ki teljes mértékben, így beiratkozott a Chung Ang Egyetemre, ahol jelenleg is a Film és színház szakon tanul.

2. Látva, hogy a taiwani verzió (’Meteor garden’) milyen sikeres  (az F4 tagjait játszó színészeket sztárrá tette), eldöntötte, hogy ő fogja eljátszani a géniusz fazekas/keramikus szerepét a ’Boys over flowers’ c. sorozatban.volt

3. A ’Padam Padam’ c. sorozatban egy angyalt alakított. A szerep kedvéért sokat fogyott. A súlyvesztésért rengeteget dolgozott, még a forgatások alatt is, voltak olyan napok, amikor csak egy banánt, egy fél édesburgonyát és egy bögre tejeskávét fogyasztott. Az amerikai színész, Christian Bale inspirálta, aki gyakran hízik vagy fogy szerepei kedvéért. Kim Bum olyannyira koncentrált a szerepére, hogy a végén már maga is elhitte, hogy ő egy angyal. „Amikor először találkoztam a karakterrel, úgy éreztem, hogy nehéz lesz megformálni. Nem volt még hozzá hasonló karakter, így nem volt mire támaszkodnom. Sokat beszélgettem a rendezővel és az íróval, majd elkezdtem felépíteni az angyal karakterét, és kezdtem elhinni, hogy tényleg egy angyal vagyok."

4. Jó barátnak tartják. Két korábbi színésztársához is közel áll. Az egyik Lee Minho, akivel a ’Boys over flowers’-ban játszott együtt, a másik pedig Jung Il Woo, akivel az ’Unstoppable high kick’-ben szerepelt együtt. Jung Il Woo az öccsének hívja őt. „Amikor nehéz időkön mentem át, mellettem volt, amikor neki voltak nehézségei, akkor mellette voltam.” – mondja Jung Il Woo. „Öt éve ismerjük egymást. Ő az egyik legkedvesebb barátom.”

5. Amikor a ’The woman who still wants to marry’ c. sorozatot forgatta, amiben egy idősebb nő barátját játszotta, kijelentette, hogy jobban szereti az idősebb nőket. Azt mondta, hogy nem vonzódik a saját korabeli lányokhoz, de imponálnak neki az olyan lányok, akiknek jól felépített karrierje van. Tavaly nyilvánosságra került, hogy a 24 éves színész, a 27 éves színésznővel, Moon Geun Young-al randizik, akivel a ’Goddess of fire’ c. sorozatban játszott együtt. Kapcsolatukat azelőtt jelentették be, hogy elutaztak volna egy európai körútra. Hét hónap együtt járás után a pár szakított, de barátok maradtak.

Most, hogy befejezte kínai sorozatának forgatását, a rajongók remélik, hogy hamarosan egy koreai sorozatban láthatják viszont kedvencüket.

 

Forrás: kdramastars.com - Julie Jones - 2014.06.25.

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr5014144407

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása