sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Kim Nam Gil herceget játszik a Dori Artist c. filmben

2018. július 26. - sohoneysubs

Kim Nam Gil herceget játszik a Dori Artist c. filmben

Kim Nam Gil csatlakozik Suzy Bae-hez és Ryu Seung Ryung-hoz a Dori Artist / Dorihwaga c. filmben. A színész Heungseon Daewongun herceg szerepét kapta, akit Gung herceg néven is ismernek. A Joseon kori herceg, aki a 19. században uralkodott, reformjairól ismert és arról, hogy kitiltotta a külföldieket Korea földjéről.

A film Sin Jae Hyo történetét meséli el, aki egy mesteri énekes volt, más néven ’myungchang of pansori’. A pansori egy tipikusan koreai zenés történetmesélési stílus, általában egy énekes és egy dobos közreműködésével. Sin Jae Hyo létrehozott egy pansori iskolát, mely Donggrijunsa néven ismert, emellett ő volt az egyik első olyan énektanár, akinek női diákjai is voltak. Kedvenc tanítványa egy szegénysorból származó lány volt, Jin Chae Seon. Sin Jae Hyo támogatta a lány karrierjét és elérte, hogy a királyi palotában is felléphessen, ahol ezelőtt még sosem szerepelt női énekes.

Ryu Seung Ryung, aki legutóbb a The target c. filmben szerepelt, játssza Sin Jae Hyo-t, Suzy Bae, a Miss A nevű együttesből, kapta Jin Chae Seon szerepét. Őt legutóbb a Gu family book c. sorozatban láthattuk. A történet szerint Heungseon Daewonggun, Gojong király apja, ünnepséget rendez, hogy megünnepeljék a Geyongbok Palotában megépült új pavilont. Szeretné, ha egy énekes is fellépne az eseményen, így Jin Chae Seon – Sin Jae Hyo segítségével – lehetőséget kap a bemutatkozásra. Jin Chae Seon igazi sztárrá válik, emellett ő lesz a többi női pansori énekes példaképe is. A herceg beleszeret a lányba, miután látta az előadást. Természetesen Sin Jae Hyo is hasonlóképpen érez a lány iránt, még egy dalt is ír róla, melyben szépségét a barackvirághoz és a szilvavirághoz hasonlítja. Habár a herceg is szerelmes a lányba, Jin Chae Seon hűséges tanárához, így kezdetét veszi egy veszélyes szerelmi háromszög.

Kim Nam Gil-nek nem ez az első történelmi filmben játszott szerepe. A Pirates c. filmben is ellátogatott a Joseon korba. Habár ebben az esetben Jang Sa Jung karaktere közel sem nemesi származású. A Pirates előtt a Shark c. sorozatban szerepelt, ahol egy bosszúvágytól hajtott férfit alakított. A szerep, mely híressé tette Kim Nam Gil-t, szintén egy történelmi drámában találta meg. A Queen Seonduk c. sorozatban Bidam szerepét játszotta. A karakter olyan népszerű lett, hogy a készítők átírták a történetet, ezáltal Bidam hangsúlyosabb szerephez juthatott.

Lee Jong Pil fogja rendezni a Dori Artist c. filmet, akivel Kim Nam Gil már korábban is dolgozott együtt, az Ensemble c. dokumentumfilm készítésekor.

Forrás

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr4214144441

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása