sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Lee Joon

2018. július 26. - sohoneysubs

Lee Joon

Habár az MBLAQ tagjaként vált híressé, Lee Joon színészként is hírnevet szerzett magának. Nem félt eljátszani Oh Young szerepét – egy feltörekvő színészt, aki rossz útra téved – a „Rough play”-ben. Ezért a szerepért megkapta A Legjobb Újonc Díjat, a Vadvirág Díjátadón, ahol a független koreai filmeket díjazzák. A „Gap Dong”-beli szerepe, Rye Tae Oh, egy pszichopata barista, májusban pedig elkezdi/elkezdte forgatni a „Guest” c. filmet.

Mennyit tudtok erről a feltörekvő csillagról? Íme néhány érdekesség róla:

1. Egyszer paróka modell volt. Mielőtt még debütált volna az MBLAQ-al, több mindent is reklámozott, a másnaposság elleni gyógyszertől kezdve a parókáig. 40 dollárt kapott egy-egy reklámért.

2. Az iskolában azt mondták neki, hogy nem elég jó színész, ezért elkezdett táncolni tanulni. Aztán azt mondták neki, hogy nem elég jó táncos, inkább koncentráljon arra, hogy koreográfus legyen, ahhoz van tehetsége. Nem adta fel, és keményen gyakorolt, végül modern táncokra szakosodott a Koreai Nemzeti Művészeti Egyetemen. Azóta az MBLAQ videoklipjeiben csillogtathatja tánctudását, és az egykor csalódott színész néhány sorozatban és filmben is bizonyíthatott, mint például az Iris II. c. sorozat, vagy a 2009-es Ninja harcos c. film.

3. A filmszerepei elég sötét hangulatúak voltak, ezért nagyon örült, amikor szinkronszínészként működhetett közre a „Gnomeo és Júlia” c. animációs filmben.
„Sok animációs filmet láttam fiatal koromban, és lenyűgöztek” – mondta a „Gnomeo és Júlia” sajtótájékoztatóján. „Sose gondoltam volna, hogy egyszer én is részese lehetek egy ilyen filmnek.”

4. A rajongói adták neki az „emberi beagle” (ez egy kutyafajta) becenevet, de nem igazán tudja, hogy miért. Egyesek szerint azért kapta ezt a nevet, mert olyan energikus, mint egy kölyökkutya, habár ő maga azt állítja, hogy elég csendes/nyugodt természetű, és nem mindig játékos kedvű. Egy másik beceneve: Joonie.

5. Az MBLAQ tagjai közül neki volt elsőként szerelmi botránya. A pletykák szerint együtt látták a 4Minute-es HyunA-val, de ő ezt tagadta. De Lee Joon nem aggódott a pletykák miatt.
„Ha bármi igazság lett volna a pletykákban, akkor reagáltam volna rájuk, de bízom benne, hogy az emberek nem hisznek ilyen alaptalan híreszteléseknek.” – mondta.
Amikor megkérték, hogy írja le az ideálját, annyit mondott, hogy olyan lányt képzel el maga mellé, aki jól bánik vele. Számára sokkal fontosabb egy tiszta szív, mint a külcsín. – mondta.

 

Forrás: kdramastars.com - Julie Jones - 2014.05.19. 

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr6414144367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása