sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Lee Seung Gi

2018. július 26. - sohoneysubs

Lee Seung Gi

Az utóbbi időben sokat hallani Lee Seung Gi-ról és nem csak a legutóbbi sorozatai, mint a Gu Family Book (vagy az idei You’re all surrounded - sohoney) kapcsán. A színész, énekes, műsorvezető Lee Seung Gi-t megszavazták Korea legnépszerűbb férfi előadójának (2013 elején). Olyanokat utasított maga mögé, mint Psy, a BigBang vagy az Infinite. 2012-ben „csak” a harmadik helyet szerezte meg.

Íme néhány adat, amit eddig talán még nem tudtatok róla.

1. 17 évesen debütált a ’The dream of a moth’ c. balladával. A dal, amely meghozta számára a Legjobb új előadó díját, egy fiatal fiúról szól, aki beleszeret egy idősebb nőbe. Az első dal, amit színpadon adott elő a ’You’re my woman’ volt, melyet Psy írt.

2. Hobbijai a fényképezés, a zenehallgatás és a foci. Tehetséges vívó, ami kapóra jött neki a ’Gu Family Book’ c. sorozat forgatásakor.

3. Könnyen esik szerelembe. „Olyan típus vagyok, aki első látásra szerelembe tud esni. De miután szerelembe esem, sokkal óvatosabb vagyok.” – mondja. – „A külső határozottan fontos tényező. Az én elvárásaim szerint, egy nőnek csinosnak kell lennie.” De az ideálja időről időre változik. Bevallotta, hogy nagy hatással volt rá Ha Ji Won, akivel a ’King 2 hearts’ c. sorozatban szerepelt együtt és Yoona a Girls generations-ből (akivel, mint tudjuk 2013 szeptembere óta egy párt alkotnak). A karrierje kezdete óta nem randizott túl sokat. Talán számtalanszor esett szerelembe, és nehezére esett uralkodni az érzelmein. „Természetesen, voltak lányok akik tetszettek, akik iránt érzelmeket tápláltam.” – mondja. – „De ez túl bonyolult. Nagy a nyomás és félek attól, mi lesz, ha az emberek megtudják.

4. Kényelmetlenül érintik a róla szóló pletykák. „Az interneten terjengő pletykák tömege, egyáltalán nem vicces.” – mondja. – „Vannak olyanok, amikről kényelmetlen beszélni. Ismerik a mondást: Nincs füst tűz nélkül. Az emberek időnként élvezik megalkotni a saját tüzüket.

5. Makulátlan imidzse jól megérdemelt, keményen dolgozik a fenntartásán. Nem jár klubokba. Ha iszik, azt is csak az otthonához közeli étteremben teszi és két üveg soju-nél többet sosem iszik. Mint mondja nem akar olyat tenni vagy mondani, amit később megbánhat.

Ahogy arra a Legnépszerűbb férfi előadó címe is utal, ha így folytatja, nem tesz semmi olyat, amit meg kéne bánnia.

 

Forrás: kdramastars.com – Joan MacDonald – 2013.04.18.

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr6914144421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása