sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

Park Shi Hoo - Scent

2018. július 26. - sohoneysubs

Park Shi Hoo - Scent

Park Shi Hoo sikeres visszatérése?

A kínai filmipar azt találgatja, hogy Park Shi Hoo-nak vajon sikeres lesz-e a visszatérése.

Július 30-án a China Taiwan Network (www.taiwan.cn) egyik cikkében megírta, hogy „Az isteni Park Shi Hoo visszatérő munkája, a Scent, határokon átívelő lesz.” A cikk szerint nagy várakozás előzi meg a filmet a kínai rajongók részéről és „tagadhatatlan, hogy a filmen keresztül a színész újra megmutathatja vonzerejét”.

A cikkben szó esik Park Shi Hoo-ról és a macskákról. „Egy ember, aki szereti a macskákat, még vonzóbb.” „Talán távolinak tűnik, de még mindig vonzó. Ő egy fesztelenül természetes ember, egy nyitott személyiség.”

„Park Shi Hoo érzelmek széles skáláját képes kifejezni filmjeiben. A nézők nagyrabecsülik nagyszerű alakításait. Átható színészi tehetségét már többször is bizonyította sorozatokban és filmekben.” – méltatja a cikk.

A kínai filmipar azt boncolgatta, hogy vajon miért szeretik ennyire Park Shi Hoo-t a kínai rajongók. „Park Shi Hoo gyorsan vált „Koreai férfi istenné”, tiszteletet és szeretetet kapott az Iljimae-ben, a Princess’ Man-ben vagy a Cheongdamdong Alice-ban nyújtott alakításaiért. 1-2 év alatt lett belőle Hallyu star. Változatos szerepválasztásainak is köszönhető, hogy ekkora rajongótáborra tett szert az évek során.”

Egy illetékes személy úgy nyilatkozott, hogy „Egy Hallyu sztár szereplése egy kínai filmben nagyon ritka. Azzal, hogy a visszatérését egy kínai filmen keresztül viszi véghez, még több figyelmet von magára. A rendező és a színésztársak, mind dícsérték színészi képességeit.”

Július 25-én a kínai Sina oldal (www.sina.com) csinált egy felmérést „a film amit a leginkább meg akarok nézni 2014 augusztusában” címmel, melyben a Scent végzett az első helyen, mely elsősorban Park Shi Hoo népszerűségének köszönhető. Az eredmény meglepő lehet, hisz több nagyszabású kínai filmet is bemutatnak majd augusztusban, melyekben híres kínai színészek játszanak majd.

Mindent elsöprő a rajongóktól érkező támogatás; a kínai film ipar fokozott figyelme a film iránt is rendkívüli.

A film utómunkálatai alatt Park Shi Hoo részt vett a Pekingi Nemzetközi Film Fesztiválon, ahol a középpontba került. A kínai média interjúkat készített vele, tagadhatatlan, hogy vonzza az emberek figyelmét. 

Forrás

A ’Scent’ c. filmben megmutatkozik Park Shi Hoo fiatalos, játékos oldala

A férfi istennek kikiáltott Park Shi Hoo Mosoly hercegként tündököl új filmjében, melyhez minden szögből tökéletes megjelenés is társul.

A Mosoly herceg megnevezés mellett olyan jelzőkkel is illetik, mint jóképű, elegáns és melegszívű ember. De a kamera mögött „alászáll a magasból” és egy hétköznapi fiatalemberré alakul át és még így is egy csodálatos ember benyomását kelti.

A filmben Jiang Ren Jun szerepét játssza, egy nemes lelkű, a szerelemhez hű férfit, aki Shanghai-ba utazik, hogy megtalálja Busan-ból elmenekült szerelmét. Váratlanul belecsöppen egy shanghai-i nő, Julie életébe, akit Chen Ran színésznő alakít. Julie megsérül egy baleset során (amit Jiang Ren Jun okoz?? – sohoney), így főhősünk vezeklésként, amolyan szolgaként, beköltözik a nő házába, hogy a segítségére legyen: például ruhát hajtogat vagy reggelit készít. A melegszívű ember index a magasba szökik.

A „Színfalak mögött” videóban láthatjuk, hogy Park Shi Hoo megérdemelten viseli a Mosoly herceg megnevezést. Megcsodálhatjuk varázslatos mosolyát és mindig tökéletes megjelenését. Úgy tűnik, hogy teljes mértékben azonosult szerepével, hiszen az egyik forgatási szünetben még szerelői képességeit is megmutatja, amikor kicserél egy villanykörtét. :D

A tofu-evős jelenet forgatása alatt is megmutatta szerethető karakterét. Nyugodtnak tűnt, de azért látszott, hogy kicsit zavarban van. Aztán mikor a kamerák leálltak félénken nevetni kezdett.

A csókjelenet előtt látni, ahogy azt próbálgatja, hogy melyik oldalról lenne a legideálisabb a csók. Vajon Chen Ran mit érezhetett mikor ilyen közel került ehhez az imádnivaló, mély érzelmekkel teli emberhez?

Az említett videó: youtu.be/kFf1NeZz38s

A filmet augusztus 15-én mutatják be.

Forrás

Park Shi Hoo énekli a film egyik betétdalát, kínaiul és koraiul is. A címe: „The sound of your coming – Közelgő lépteid hangja”. A dal augusztus 6-én jelent meg. A kínai verzió már aznap a Baidu’s Music King Charts 5. helyén landolt, a koreai változat pedig szorosan mögötte, a 6. helyen. Ugyanezen a listán található még például a TFBOYS és Zhang Li Yin is, vagy a TVXQ illetve Chen az EXO-ból. Park Shi Hoo az egyetlen színész, aki benne van a TOP 10-ben. Szintén augusztus 6.-án a letöltési rangsorban a dal kínai verziója 1. helyen, míg a koreai verzió a 3. helyen állt. A dalhoz készült egy videóklip is. A dal szövege olyan, mint egy vers, sírós, vágyakozó és tele rajongó érzelmekkel. A mámorító képek és az, ahogy Park Shi Hoo a dalt énekli még inkább fokozza a film iránti várakozást.

A dal koreai változata: youtu.be/ngfz65LxnEc?list=UU_XxpgK-tkOeoQyYxUoX3IA

A dal kínai változata: youtu.be/nSvN3Vw_iQU?list=UU_XxpgK-tkOeoQyYxUoX3IA

 

A dalszöveg fordítása

 

Közelgő lépteid hangja

Az elválás szörnyű érzése

Folyamatosan hiányzik a szépséged

Amikor megjelentél lelassult a világ

Téged senki sem helyettesíthet

Te vagy a fény az életemben

Ahogy a papírsárkány száll az égen

Én még mindig ugyanazon a helyen várok rád

 

Csak rád van szükségem. 

Már az első pillanatban elrendeltetett

Mintha a sors akarta volna

Még ha az egész világ van is ellenem

Én nem adom fel

Ott leszek

Amíg meg nem hallom a közelgő lépteid hangját

Mint egy álomkép

Miért kell felébrednem belőle?

 

Csak rád van szükségem 

Már az első pillanatban elrendeltetett

Mintha a sors akarta volna

Még ha az egész világ van is ellenem

Én nem adom fel

Ott leszek

Amíg meg nem hallom a közelgő lépteid hangját

Még ha egy tenger is választ el minket egymástól

A hullámok fodrai elviszik hozzád a szerelmemet, oh kedvesem

 

Csak rád van szükségem 

Nekünk együtt kéne lennünk

Minden percben, minden másodpercben, minden lélegzetvétellel rád gondolok

Még ha az út tele is van akadályokkal

Én akkor is megyek tovább, előre

Amíg meg nem hallom

Közelgő lépteid hangját

Engedd, hogy hallhassam

Közelgő lépteid hangját

Annyira szeretlek

Szükségem van a szerelmedre

Szükségem van rá, hogy szeress

 

Forrás 1

Forrás 2

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr8114144435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása