sohoneysubs - Az én munkám a ti örömötökre

sohoneysubs

FONTOS!!!!!!

2018. szeptember 09. - sohoneysubs

Sziasztok!

UPDATE: MÉGSE TÖRLIK A FELIRATOKAT! ANNYI VÁLTOZÁS VAN/LESZ, HOGY KIZÁRÓLAG REGISZTRÁLT TAGOK ÉRHETIK EL A D-ADDICTS FELIRATOS SZEKCIÓJÁT, ILLETVE MEGSZŰNT A SUBTITLES INDEX, ÍGY CSAK A CÍMRE RÁKERESVE ÉRHETŐK EL A SOROZATOK.

 

A D-addicts oldalán ma megjelent egy kiírás, miszerint 2 héten belül az összes feliratot végérvényesen törölni fogják az oldalról és a továbbiakban csak közösségi oldalként fog funkcionálni a honlap. Az egyelőre nem világos, hogy a már létező fórumok is törlődnek-e, vagy "csak" az azokhoz kapcsolódó feliratok. 

A lényeg, hogy 2 hét áll rendelkezésre az oldalon lévő feliratok letöltésére. Ha van olyan sorozat, amihez szeretnétek beszerezni a magyar feliratot, akkor siessetek és tegyétek meg minél előbb!

IDE kattintva elérhetitek a magyar feliratok szekcióját.

felkialtojel.png

A bejegyzés trackback címe:

https://sohoneysubs.blog.hu/api/trackback/id/tr8114231673

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása